hur kommer det gå?

damon gjorde ju rätt som bröt  bandet till slut,men räcker det för att stefan ska förlåta honom? eller är det försent.

TVLINE |Vad betyder det för deras relation?
Det ser inte bra ut just nu. Damon var lite sen i sin insikt om att han var självisk och behövde göra det rätta för Stefans skull. Stefan är nu medvetenom vad Elena och Damon har hållt på med. Det kommer inte att bli vackert. Stefan är förtvivlad. Han känner sig otroligt sviken och arg. Vi kommer att få se en hel del av hans synpunkter när vi går vidare i serien.

TVLINE |Tyler har växt en hel del den här säsongen. Kommer senaste händelserna hjälpa honom mogna ytterligare eller dra honom tillbaka?
Det är ett bakslag i hans självförtroende eftersom det kom från känslan att vara behövd . Folk såg upp till honom och följde hans spår .Som hans mamma sa, "Du är en ledare presice som din far var." Han höll verkligen på att växa in i den tanken, och att sedan känna att hans självförtroende fick dom andra att betala ett dyrt pris , kommer  definitivt dra honom tillbaka lite. Frågan är, hur han fortsätter efter detta?

TVLINE | Är Caroline och Tyler OK?
Tyler kommer att kämpa, och Caroline kommer att kämpa för att försöka hjälpa honom. Men om det är en sak dessa två har visat oss om och om igen,  är att när situationer är som mest förfärliga och  mest extrema,så hittar de ett sätt att vara där för varandra. Jag tror att vi kan vara lättade att det inte kommer att ha förändrats ännu.

källa:tvd.webblogg.se 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0