julie om delena och stebekah

Compelled av Rebekah till att säga sanningen om varför hon låg med Damon, sa Elena att det inte var på grund av sire bondet - utan för att hon älskar honom. Sen ringde Elena Damon och sa att det kändes äkta för henne, och hon sa, "I love you." Så avslutar det debatten, eller finns frågan fortfarande kvar?
Jag tror att Elena tror på det så mycket i den stunden att det är tillräckligt för Damon att låta sig själv tro det också. Ja, såklart finns frågan kvar och kommer alltid att finnas där. Det här är inte nödvändigtvis the end-all, be-all nu när ordet "love" har blivit sagt. Ett tvivel kommer fortfarande att vara där. Och det kommer att fortsätta äta på Damon under de näst kommande avsnitt.Elena kommer att fortsätta att slåss för hur mycket hon tror på det. Men i denna stund är det de här två människorna som har försökt att göra det rätta så mycket och att stå emot varandra, och efter två långa och hemska dagar, så måste de bara touch base med varandra. Att bara låta det bli på riktigt för en liten stund är tillräckligt för Damon. Och förresten, sången som spelas (Snow Patrol's "New York") var den sången som vi ville ha under the Delena kiss under 3x10. Vi tappade bort den en vecka innan det skulle sändas, så jag hade den sången i min ficka i ett år i väntan på den rätta stunden att använda den igen.


Stefan och Rebekah som teamar upp är en snygg vändning.


Vi har självförstöra i många olika sätt, och de är oftast ganska mörkt och ganska våldsamt. Vi trodde att en intressant tagning på hans respons på att förlora sin tjej, att känna att någon ljugit och svikit honom, till att ha sitt hjärta strimlat, skulle vara att han blev väldigt fokuserad på att hitta the cure och sätta stopp för hans elände - även om det blir för honom själv eller Elena. Eller så kanske han bara vill skjuta ner det i Damons strupe, vem vet? Han kommer kanske få komma i säng med Elenas dödsfiende. Så vi blev just spända på den saftiga möjligheten på det partnerskapet.

Rebekah pekade ut att Klaus hade raderat hur Stefan kände för henne från Stefans minne. Kommer de kändslorna att dyka upp igen? Är det en fråga att lägga till i förvirrningen?

Ja, du vet, vi har en magnifik kemi som vi som vi träffade på när vi först presenterade hennes karaktär, och en av deras enskildiga historier tog dem en annan väg, så det är något som vi aldrig visat igen. Men ändå, så existerade scenen faktiskt, även om Stefan var en väldigt annorlunda person. Nu tror jag att det blir en liten del av nostalgi kopplat till en tid då de båda var i en mycket annorlunda situation. Jag kan inte se en värld där Stefan vaknar up och säger, "Ohmygosh, I've been with the wrong girl all along." Men det är några bra minnen som kommer att dyka upp igen och ge dem en paus.

källa: delena sweden


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0